2016. március 8., kedd

Gésa testőr 1

1.fejezet

XY. században  Ázsia országait már felfedezték és  a kereskedés megindult. Egy kis kontinens, ami egyben nagyhatalomban kezdődik a történet.

Anglia, London

Egy hatalmas birtok közepén állt egy háromemeletes ház, körülötte erdő. A ház előtti füves résznél egy kislány játszik a babájával. A teraszról egy szőke hajú fiú rohant le, érkeztére a kis vadászkutya felemelte a fejét és izgatottan csóválta a farkát. A fiú próbálta elvonni a lány figyelmét a babáról, de nem sikerült neki, éppen ezért elvette azt a lánytól, aki ahelyett, hogy sírt volna,  a kiskutyához fordult és kiadta a parancsot.
-Rolf! Hozd a babát!
A kis vakarcs felpattant és morogva (ahogy a nagyoktól leste) közeledett az elégedett, szinte már kárörvendő fiúhoz.
-A kis vakarcs engem nem tud bántani! 
Ezt a lány is tudta, de nem ez volt a célja. A kutya ugyanis nem a fiúra hanem a babára ugrott. A két fiú elkezdet egy huzavona harcba, amit egy reccsenés vetett véget. A kisfiú szorítása gyengült a hang miatt, ezért a kutya kapva az alkalmon kikapta a babát a kezéből, aminek következtében a kisfiú állába karmolt, ami elkezdett vérezni, a kutya nem figyelt a fiúra, csak a babát fogta a szájában és azt gazdájának adta. 
-Jófiú! 
A sérült fiú kiabálva rohant be a nagy házba, anyját keresve. Szegény babának a karja elszakadt, de a lány nem törődött vele, helyette megsimogatta kutyája fejét. A ház felől hangos felnőtthangok szűrődtek ki. A lány megijedt és befutott az erdős részre, szorosan nyomában hűséges kutyájával. 
Eközben egy japán kereskedő elégedetten sétált szekeréhez több mint 20 kutya sikeres vétele után. A kocsija melletti birtokról hangok hallatszottak. A férfi egyből odafordította a fejét. Egy kislány ért a nagy hézagos kerítéshez egy vadászkutyával. Hm! Egy kislány és egy vadászkutya! Jó vásár lenne!  A férfi bűnős gondolatai győztek a józan felett. A gyerek a rácsot markolászta, hónaljával egy babát fogott. 
-Gyere kicsi lány segítek neked!
A lány elbizonytalanodott a külföldi férfi láttán és megijesztette, de a dühös hangok még inkább, amik egyre közelebb értek hozzá, éppen ezért megfogta a férfi kinyújtott kezét, aki elkezdte a kerítés résén kihúzni.  A nyüszítő hangra lehajolt a lány és felkapta a kiskutyáját, mire a babát elejtette, de a kutyának remek reflexei voltak ezért még a levegőben elkaptam, viszont a sérült babakar miatt a kéz a fűbe esett. A férfi elkezdte ráncigálni a lányt, de ő meggondolta magát és kiáltozni kezdett. Az idegen befogta a lány száját és bedobta a kocsiba. A lány próbált ellenkezni, de a külföldi gyorsabb volt és varázsérintésére a lány összeset. A kutya nem értette, hogy mi történik éppen ezért a gazdája testéhez telepedve várta annak ébredését. 
A férfi alaposan bezárta az ajtót és a kikötő felé vezette lovait.


A külföldi, a lány és annak kutyája eltűntek Angliából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése